Klayderman

Klayderman

Пускат промо билети за Клайдерман във Варна

приятно изненада варненската публика. Най-издаваният звукозаписен пианист на планетата спечели сърцата на варненци миналата година при първото си гостуване в морския град. 

В края на силно емоционалния си концерт тогава той обеща да се върне във Варна скоро и спази обещанието си, като успя да вмести България в сгъстената си програма. За 30-те години на своята звездна кариера французинът е изнесъл 1900 концерта.

"На тръгване от Варна Ричард Клайдерман сподели, че е останал с изключително позитивни впечатления от топлотата и чувствителността на варненската публика и ме увери, че ще дойде отново", разказва Мария Кондова – мениджър на "Елит мюзик", агенцията, която покани пианиста виртуоз край морето. 

Втора приятна изненада е осигурена от "Елит мюзик", и тя е свързана с билетите. Първите билети за концерта на Клайдерман ще бъдат на промоционални цени – с 10 лв. по-ниски от официалните. Така билетите от 30 лв. ще могат да се купят само за 20, тези от 50 лв. - за 40, а най-скъпите, от 80 лв. – за 70.

Промоционалните билети ще се продават само до 15 август – Деня на Варна.

Местата, от които могат да се закупят, са касите на ДКС, мрежата на "Ивентим БГ" в цялата страна - магазините "Германос", магазините "Пикадили", "Техномаркет", "На тъмно", "Офис 1 суперстор", "Пъблик", от бензиностанции OMV, както и в интернет от www.eventim.bg .

Днес+