Stylbove2

Stylbove2

Пуснаха тока и в Брястовец Димитър Николов на място провери работата на извънредните екипи, които две денонощия се опитват да поправят щетите от лошото време. "До няколко часа ще бъде  възстановено и уличното осветление в Брястовец. Така, че ситуацията в цялата община се нормализира", коментира Николов.

Почистващи екипи продължават да обработват пътищата и вътрешните улици в Бургас. Всички спирки са почистени ръчно, за да не се образуват заледени участъци.

"Призоваваме собствениците на търговски обекти и жилищни сгради  да почистят входовете и прилежащите територии", апелира кметът Димитър Николов.

Тази вечер се очаква влошаване на метеорологичните условия. По информация на НИМХ- Варна ще има валежи, които ще започнат през нощта. Първо в Югоизточна България и по Черноморието ще завали дъжд, който ще образува поледици. Ще нахлуе по студен въздух, с което до края на  утрешния ден валежите се очаква преминат в сняг. Минимални температури 0,5 градуса. През нощта срещу четвъртък валежите ще спрат.