DSC_1047

DSC_1047

Първото изложение "Burgas Expo" се провежда днес

от Красимира Автанска и Петя Пазачева – Стоянова. Двете дами искат да сложат началото на една традиция, която да събира на едно място всички фирми и агенции, които имат отношение към организирането на празника – сватба, абитуриентски бал, семейно тържество, годишнина, юбилей.

Участие в първото издание са потвърдили фирми от Бургас, Созопол, Добрич, Стара Загора. Посетителите ще могат да видят на място новостите в кетъринга, украсата за маса и тържество, тенденции в прическата, грима, да се консултират при избора на фотограф, видеоператор за заснемането на най-незабравимите им мигове, да аплодират дефилето със сватбени рокли и абитуриентски тоалети. И не на последно място да чуят изпълненията на Тони Димитрова, да се насладят на боди арт шоуто на Аделина Петрова и да спечелят конкурса за най-оригинална снимка.

На изложението свой щанд ще имат и децата с увреждания от центъра "Свети Николай чудотворец" в Бургас. Средствата от продажбата на изработените от децата творби, ще отидат за подпомагане на дейността им.