"Акулите" се снимаха за нов плакат

Фотосесията е част от кампанията за популяризиране на футболния клуб. Предстои да бъдат изработени и нови плакати на отбора за предстоящия сезон. На новия плакат на черноморци ще се вижда и талисмана на отбора - акулата "Шарки".

 

Само една промяна ще бъде направена в стартовата единайсеторка на "Черноморец-Бургас" за мача срещу "Локомотив" /Пд/, каза мениджърът на "акулите" Красимир Балъков. Цветомир Цонков ще замести Нилтон Кардосо. Той изтърпява наказание от 1-та среща заради червения картон, който получи в мача срещу варненци миналата седмица. Контузени няма, но извън групата отново ще останат Георги Божилов, Георги Чиликов и Дуду, които имат да наваксват в подготовката.

"Наясно сме, че ни чака изключително тежък мач. Съперникът е стабилен, добър отбор, а и идва с нов треньор, което ще доведе до по-силна мотивация и желание за изява. Освен това ще има самочувствие, защото миналата пролет ни огорчи на нашия стадион, макар че тогава се представихме добре и загубата с 1:3 дойде нещастно. Сега ние трябва да играем по най-разумния начин, за да изпълним целта си, която е само една - победа и 3 точки", каза Балъков.

Двубоят "Черноморец-Бургас" - "Локомотив" /Пд/ е последен от 2-рия кръг на първенството в "А" група и ще се играе на 17-ти август от 19.00 часа на стадиона в комплекс "Лазур". Домакинството е второ поредно за "акулите", които в първия кръг от първенството победиха "Черно море" - Варна с 2:1.