DSC_8013

DSC_8013

Ралица: Не искам да коментирам

отдръпването й от екипа на популярната "Фамилия Тоника" дойде часове след концерта "Да си спомним за Гого" на 11 август в Летния театър на Бургас. Само броени дни преди това песента "Всичко е наред" в дуетно изпълнение на Ралица и бургаското гласовито момче Георги Дюлгеров спечели наградата на хилядната публика.

Ралица не отговори и на въпроса на Черноморие: "Как вижда оттук нататък съдбата на фамилията, създадена от Стефан Диомов"? Както и на другия въпрос: "Има ли надежда отново групата да се сплоти и да се върнат, както тя, така и Драго на сцената"?.

Според хора от гилдията двамата са отказали повече да пеят в тандем с Ева Найденова и Милица. От 1984 г. Ралица е в екипа на "Тоника". Заедно с колегите си Гого, Ева, Милица и Драго те покориха много наши и чужди сцени. Въпреки мълчанието за разпадането на "Тоника", Ралица призна: "Дано всичко да върви в по-хубава посока".

Екипът на Черноморие все още не може да се свърже с вокалиста Драго. Запазваме мълчание и желание да влезем в какъвто и да е телефонен или пряк разтовор с Ева, а още по-малко с Милица.