Разиграват автомобил на футболен мач на "акулите"

"Ако вземем двата мача, а после прибавим и служебната победа над "Ботев", ще спечелим 9 точки, с които отново ще се върнем в борбата за челните позиции. Това ще ни отвори пътя към нещо повече от добро класиране. Първенството ни стана доста интересно. Ако беше по-коректно и с по-малко грешки, щеше да бъде и още по-интересно", каза мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков.

 

"В Монтана ни чака труден и оспорван мач от първата до последната минута. Който оползотвори положенията си, той ще спечели. Домакините са компактен и добре организиран отбор, който респектира. Ако обаче ние играем както в последните 3-4 мача, имаме големи шансове да се поздравим с трите точки. Ремито не е лош вариант, но ще ни отдалечи от челните позиции", каза още Балъков.

Мениджърът на "акулите" обеща много емоции в домакинството срещу "Сливен" няколко дни по-късно. Очакванията му са да се получи интересен и динамичен мач, който да се хареса на зрителите. Балъков похвали "Сливен", че напоследък играе добре, но му липсва късмет. „Ще се опитаме да превърнем двубоя в празник за футбола и бургаската публика", заключи Бала.

Мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков разполага с 25 футболисти, които са готови за игра срещу "Монтана" в събота. Сред тях са и бразилските зимни попълнения Габриел Атц и Далмо да Силва, които още не са направили дебют. В списъка за групата обаче може да попаднат 18 имена, което означава, че 7 футболисти ще останат да тренират в Бургас под ръководството на кондиционния специалист Трендафил Терзийски. Избраните да пътуват за Монтана ще бъдат обявени след последната тренировка днес следобед.

Със сигурност мача от 23-тия кръг на "А" група пропускат трима. Велин Дамянов ходи с патерици след хирургическа интервенция в коляното, на Цветомир Цонков му предстои операция от херния, а Пламен Крумов ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс заради болките в кръста.

Лек автомобил ще бъде голямата награда в томболата на мача "Черноморец-Бургас" – "Сливен" на 13-ти април. Щастливецът, чийто номер на билета ще бъде изтеглен ще спечели возилото. Наградата безспорно ще предизвика огромен интерес, който се стимулира допълнително от факта, че на този мач, както и на останалите до края на сезона, на стадион "Лазур" ще се влиза с билети на нулева стойност.

Тегленето на томболата за колатаа ще започне в 19.15 часа, тоест 15 минути преди началото на мача, който започва в 19.30 часа. За да участват в играта на късмета, зрителите задължително трябва преди това да са пуснали в специални кутии своите прогнози за крайния изход от мача. Прогнозите, заедно с имената на участниците и телефони за контакти, трябва да се впишат в участък в долната част на билета, който се откъсва и пуска в кутиите до 19.15 часа.  Друга много важна подробност относно участието в томболата е, че след изтеглянето на печелившия номер камера ще фиксира седалката на щастливеца, който задължително трябва да е седнал на мястото си. Последното условие за спечелването на автомобила е изтегленият късметлия да е дал точна прогноза за крайния резултат на мача "Черноморец" – "Сливен". Ако и това е изпълнено, печелившият ще получи ключовете за колата на следващия мач на "акулите" на стадион "Лазур". Ако обаче зрителят не е познал крайния изход, той ще трябва да се задоволи с  утешителна награда с фенартикули.

Освен в томболата за колата преди мача, зрителите ще участват и в томбола на почивката между двете полувремена. В нея ще се раздават фенартикули, каквито се раздаваха и на мача с "Левски" при официалното откриване на реконструирания "Лазур" на 3 април.

"Хората постепенно трябва да се научат да спазват правилата. Като си вземат билет, да сядат точно на мястото си. Не можеш да награбиш 20 билета и да се надяваш да спечелиш колата, защото след изтеглянето на томболата камерата веднага ще покаже дали наистина точната седалка е заета от човека с билет за нея. Няма да се откажем от стремежа си да виждаме "Лазур" пълен на всеки мач. Опитахме с приказки, но не стана. Сега пробваме с игри. Ако трябва, ще измислим и друго. Голямата ни цел в перспектива е да променим мнението на обществото за българския футбол. В Бургас сме пример за гарантиране на сигурността за зрителите и вече доказваме, че ходенето на мач може да носи удоволствие", коментира мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков.