С нетрадиционна странджанка, пица и класическа музика откриват тази вечер сезона в "симБиотично". Началото ще бъде дадено в 18.30 часа с музикално-кулинарно събитие.

"Този път откриваме с класическа музика, класическа пица и нетрадиционна... "странджанка". Но всъщност всичко ще е забавно и интересно. Очаквайте интересна музикална програма с много изненади и работилница за тези, които искат да направят нещо с ръцете си. Но тъй като ще наблегнем на кулинарните забавления, затова елате гладни", канят организаторите от Българска фондация "Биоразнообразие".

Гостите ще имат възможност да си приготвят фокачи с розмарин и морска сол, а на подвижната пещ ще се предлага пица "Маргарита" и пица "Прошуто". Ще могат да си поръчат топла рибна странджанка - направена от сом – аквакултура - уникален продукт, който се предлага само в Бургас! Бургаското трио "Quatro" в състав Младен Чавдаров-цигулка, Нели Павлова- виола и Евелина Савова- виолончело ще доставят удоволствие на публиката с изпълнения на популярни класически и съвременни пиеси от техният репертоар.

"симБиотично" ще работи цяло лято в сряда, четвъртък и петък от 17.00 до 20.00 часа, както и когато има специални събития. Отворено е за идеите на артисти, музиканти, художници, които искат да използват възможностите на пространството, за да достигнат до своята публика.