obraten_efekt

obraten_efekt

Сцената "На тъмно" с атрактивна програма

, че в „На тъмно“ зоната ще се случи един от най-бурните купони на фестивала", твърди Ник Тодоров – организатор и собственик на веригата.

Още на 12 август 2011 "На тъмно" сцената ще взриви настроението с купонджиите от "Обратен ефект", "7EDEM" и "Млък". Преди тях същия ден ще забият "Bright Sight" и бургазлиите "Bee in the Bonet". Краят на вечерта отново е отреден на диджеите от ZION LION. Техния REGGAE EXPERIENCE ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на "На тъмно" сцената.

Втората вечер е отредена за хедлайнерите "The Pomorians", подгряти подобаващо от La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), FRONTERO, MAZUT и ROCCO E Freddy.

За последната фестивална вечер (13 август) "На тъмно" и рок дамата на българската музика – Милена - са подготвили незабравимо преживяване за всички. Шоуто ще бъде подплатено подобаващо и от алтърнатив бандитите Macrophone, както и от Viperfish и No Values.

Освен традиционната сцена, организаторите от "На тъмно" са се постарали да осигурят на феновете добър звук и осветление, фен зона и атрактивна шатра с изненади и най-новите продукти и идеи на "На тъмно".

"На тъмно" сцената се реализира и с подкрепата на Becks - немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.