DSC_6769

DSC_6769

СДС Бургас почерпи за рождения си ден

бе наша кауза в последните години, бяхме и първите, които организираха протестни митинги в Бургас. Така че това е подарък и за нас, и за нашите усилия", заяви днес областният лидер на СДС Костадин Марков.

Точно преди 22 години на днешния ден е създаден Съюзът на демократичните сили. "Пожелаваме си градът да става още по-хубав, както и досега с наше участие. И държавата да върви напред, като там се надяваме това да стане с наше участие", добави Марков с намек СДС да участва не само в управлението на Бургас, а и в това на държавата.

Сините отпразнуваха рождения ден скромно, но не пропуснаха традицията да си нарекат баница със шеговити сини късмети.  Успех във всяко начинание и повишение в службата бе късметът на Костадин Марков. Общинският съветник Вълчо Чолаков през следващата година хем ще е късметлия, хем паралия. Константин Райков, общински председател на СДС, пък ще се радва на безброй приятели, стига да не му искат пари назаем, а Тошко Тодоров  ще придобива все повече слава и успехъг ще го следва навсякъде.