DSC_0301

DSC_0301

Секс наръчник най-търсен на лятната читалня

от Лу Пажет посягат мъже, в това число и такива на преклонна възраст. В книгата нагледно са показани основни стъпки, които трябва да знае една жена, за да достави удоволствие на любимия си. Книгата е определена като "най-добрият сексуален наръчник за жени". "Как да станеш страхотна любовница", ви дава онези "неприлични" подробности, които наистина искате да знаете - DSC_0297какво точно харесват мъжете и защо - и споделя доказани еротични техники, допринасящи за страхотния секс, който ще се хареса и на двама ви". "Как да станеш страхотна любовница" съдържа достатъчно пикантни съвети и изненади, за да развълнува и двама ви и да го накара да моли за още", пише в анотацията към нея.DSC_0302 Автор на предговора към българското издание е д-р Румен Бостанджиев.
Лятната читалня работи всеки ден от 10 до 19.30 часа. Книгите са осигурени от книжарница "Хеликон", която е инициатор на проявата, включена в програмата на второто издание на фестивала "Четящият човек", което ще се проведе през септември в Бургас.
На рафтовете в читалнята може да се намери всякаква литература - от класическа до розови романи. Преди обяд идват предимно майки с деца. Малчуганите с радост прелистват детските книжки и се потапят в чудния свят на героите. Четат с желание "Новите дрехи на царя", "Питър Пан", "Оловният войник", разказа Тинка Батлева. Жената прекарва всеки ден в читалнята и следи книгите да бъдат връщани обратно.DSC_0295
Сред българските автори, които могат да се видят в читалнята са Георги Данаилов и Емилиян Станев. Към първият все още няма интерес. Но "Иван Кондарев" на Станев днес била прелистена за първи път.