Barbara_Berluskoni

Barbara_Berluskoni

Щерка на Берлускони идва с Милан в Бургас школата на гранда "Милан" - клуба, който получи като наследство от баща си. Гастролът е по повод четвъртия рожден ден на бургаската школа "Звездичка". Посредник за посещението на Барбара Берлускони е шефът на бургаската люпилня за таланти Петър Алексиев. Оказва се, че родният тим бил широко известен сред футболните среди в Италия с продуктивните си инициативи, като "Мини шампионска лига" на регионално, национално и международно равнище, изграждането на спортни площадки в бургаските учебни заведения и построяването на детско - юношеския кампус "Звездичка Арена" в комплекс "П.Р.Славейков".

"Не знам нищо, хващате ме неподготвен. Милан са добре дошли - голям клуб, но на прима виста - за нас ще е непосилно финансово да поемем тяхното гостуване, като домакини. Несъпоставими са нещата между нас? Познавам се с няколко италиански колеги, с които често обменяме опит и те са очаровани от израстването ни", каза Алексиев. От малък той симпатизира на големия съперник на "Милан" в най- новата история на "калчото" - "Ювентус".
Според запознати, Барбара Берлускони ще лети за България с приоритет - покупката на луксозна еднофамилна къща край Бургас - с изглед към морския бряг. Говори се, че сделката била сключена в края на милата година, но цената, която е броила милиардерската щерка се пази в тайна.