Oven2

Oven2

Скорпиони - очаква ви заслужен отдих

егоцентричност

елемент - огън

планета – Марс

ден – вторник, число - 7

 

 

 

Овни, това, че се втурвате на всяка цена да доказвате себе си, независимо от цената, която ще платите, ще ви докара до дълбоко уединение накрая. Ще има моменти, когато ще гледат на вас с насмешка, но положението в което изпадате, си е резултат от действията ви. Съветвам ви да внимавате да не скъсате или прекратите важни взаимоотношения.

 

 

 

 

telec1Телец - 20.04 - 19.05 - Аз притежавам!

 

Положителни черти - търпеливост, решителност

Отрицателни черти - инатливост, примитивност

 

елемент - Земя

планета - Венера

ден - петък, число - 5

 

 

 

 

Телци, подгответе се за интересна седмица. Безпокойствата ви ще идват от нестабилната финансова ситуация при вас. Нищо и никак няма да можете да предвиди бъдещите обстоятелства и това ще води до нервност и раздразнителност, на моменти и нервни кризи. Владейте емоциите, за да не извършите някаква глупост, за която и да съжалявате, няма да имате възможност по-нататък да оправите.

 

 

 

 

Близнаци - 20.05 - 20.06 - Аз мисля!Bliznaci1

 

Положителни черти - наблюдателност, изобретателност

Отрицателни черти - разпиляност, противоречивост

 

елемент - въздух

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 5

 

 

 

 

Близнаци, превръщате се в жертва на обстоятелствата или просто ще играете ролята на такава. За съжаление, такива са дните при вас. Не търсете помощ, няма и да намерите. Поддръжка също. Всякакви резки ходове и обръщане на ситуации ви са строго забранени. Бизнес проектите оставете за по-нататък. За бягство или смяна на работата също не си и помисляйте.

 

 

 

rak1Рак - 21.06 - 21.07 - Аз чувствам!

 

Положителни черти - жертвоготовност, деликатност

Отрицателни черти - мнителност, обидчивост

 

елемент - вода

планета - Луна

ден - понеделник, число - 2

 

 

 

Раци, капанът се затяга около вас. Много думи ще се изкажат по ваш адрес, но не с добър тон. Принудени сте да ги слушате, но не вземайте участие, нито давайте мнение, нито да се опитвате да се защитавате. Освен това, обкръжението ви също ще бъде намесено в ситуацията, от което ще ви става още по-болно. Съветвам ви, каквото и да става, пазете репутацията си.

 

 

 

 

Лъв - 22.07 - 22.08 - Аз ще бъда!lyv1

 

Положителни черти - щедрост, отговорност

Отрицателни черти - самонадеяност, повърхностност

 

елемент - огън

планета - Слънце

ден - неделя, число - 1

 

 

 

Лъвове, продължават силните дни при вас. Всичко е ясно като на длан. От вас се иска да следвате пътя си и да не жалите средства за постигане на целта. Всичко на пръв поглед трудно, като задача или като изпълнение на някаква поръчка, съвсем не е така. Не отказвайте, действайте и ще видите, че само привидно е така, а вашите възможности далеч са много по-големи. Новите проекти ще стартирате с голям успех.

 

 

 

deva1Дева - 23.08 - 22.09 - Аз анализирам!

 

Положителни черти - трудолюбивост, преданост

Отрицателни черти - дребнавост, критичност

 

елемент - Земя

планета - Меркурий

ден - сряда, число - 3

 

 

 

Деви, седмицата е на личните взаимоотношения. У вас се наблюдава отчуждение от близките и дисхармонични взаимоотношения. Само от вас зависи как ще се справите с това. Имайте предвид, че трябва да хвърлите много сили и се подгответе психически предварително. Във финансов план препоръчвам да се въздържате от покупки и да пестите повече.

 

 

Везни - 23.09 - 22.10 - Аз уравновесявам!Vezni1

 

Положителни черти - проницателност, обаятелност

Отрицателни черти - нерешителност, суетност

 

елемент - въздух

планета - Венера

ден - петък, число - 6

 

 

Везни, лични проблеми ви притискат. Много домашни задължение ще ви се струпат и ако не умеете да балансирате, ще бъде много трудно. Проблемите ще си ги носите и на работното място. Съветвам ви много трезво да гледате на всичко и освен самоконтрол да възпитавате у себе си и самокритичност. Усмихвайте се повече, за да не ви изоставят и приятелите.

 

 

 

Skorpion1Скорпион - 23.10 - 21.11 - Аз искам!

 

Положителни черти - сърдечност, темпераментност

Отрицателни черти - властолюбивост, отмъстителност

 

елемент - вода

планета - Плутон, Марс

ден - вторник, число - 7

 

 

 

Скорпиони, да се заредят с енергия. Има много начини да го направите, вие ще намерите своя. Необходима ще ви е занапред. Към момента положението е спокойно, така че може да се отдадете на заслужен отдих, за предпочитане със семейството. Ако започнете сега нови неща или нова работа, ще бъдете на загуба, защото съсредоточаването ви куца.

 

 

 

Стрелец - 22.11 - 21.12 - Аз виждам!Strelec1

 

Положителни черти - откровеност, храброст

Отрицателни черти - нетърпеливост, праволинейност

 

елемент - огън

планета - Юпитер

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Стрелци, още от понеделник започвайте преговори, ходете на срещи. Удивително и за самите вас ще подхождате доста нестандартно, но пък ще има завидни резултати. Самоуверени сте, което много ви помага, особено в разрешаването на казуси, които изобщо няма да липсват. В ситуации, в които не знаете как да постъпите, слушайте вътрешния си глас.

 

 

 

 

kozirog1Козирог - 22.12 - 20.01 - Аз съм способен!

 

Положителни черти - разумност, целеустременост

Отрицателни черти - консервативност, непреклонност

 

елемент - Земя

планета - Сатурн

ден - събота, число - 3

 

 

 

Козирози, ще бъдате изправени пред избор и в личен, и в професионален план. Нямате никакво време да премисляте. Просто решавайте и край. Избягвайте скучни и безлични хора, които ви подтискат емоционално. Доста от плановете ви може да претърпят промени в последния момент, но не се нервирайте. Със семейството бъдете внимателни, не си изливайте огорченията върху тях.

 

 

 

Водолей - 21.01 - 19.02 - Аз знам!vodolei1

 

Положителни черти - любвеобилност, оригиналност

Отрицателни черти - екстравагантност, нетактичност

 

елемент - въздух

планета - Уран

ден - събота, число - 4

 

 

Водолеи, при вас остават акцентите върху дома. Покупки, ремонт, разкрасяване на жилището, в което живеете. Тези, които нямат такова, има тенденции да се сдобият чрез покупка. Съветвам ви да отложите пътувания и да избягвате шумни компании или там, където има струпване на много хора, за да не пострада здравето ви. Пазете се от простуди.

 

 

 

Ribi2Риби - 20.02 - 20.03 - Аз вярвам!

 

Положителни черти - безкористност, гъвкавост

Отрицателни черти - непрактичност, нереалност

 

елемент - вода

планета - Нептун

ден - четвъртък, число - 3

 

 

Риби, всяко начало на нови планове или проекти ще има реализация, късно през август или септември. В този смисъл, захващайте се за работа веднага. Оставете любовта на заден план. По-късно ще разберете, че не това е най-важното. Риби, с охладени отношения ще скъсат нацяло, семейните да очакват суматоха с децата си и разходи около тях.

Галерия