Най-харесваните снимки ще бъдат премирани

Най-харесваните снимки ще бъдат премирани

Снимаш се на Никулден, играеш за награда! Запечатайте емоционалните мигове от 6-ти декември, празник на Бургас, публикувайте ги на вашия фейсбук профил или на официалната страница на Община Бургас в социалната мрежа и може да спечелите награда!

Общината обявява началато на конкурс - #НикулденБургас2018. Целта му е да провокира жителите и гостите на морския град, да запечатат най-любопитните моменти от празничната програма, различните събития и емоциите на празнуващите.

Всеки, който иска да се включи в кампанията трябва да публикува снимка или кратък видео клип от участието си в някое от празничните събития на 6-ти декември в Бургас, които да са придружени от името на автора, кратко описание и хаштаг #НикулденБургас2018.

В празничната кампания може да участва всеки, който желае, стига да има собствен фейсбук профил. Всеки участник има право да се включи с до 3 изображения. Трите най-атрактивни и впечатляващи снимки и клипове, показващи вълнението, емоциите и духа на празника, и събрали най-много харесвания на фейсбук страницата на Община Бургас, ще бъдат отличени и ще получат награди.