Снимките продължават по 12 часа на ден

Снимките продължават по 12 часа на ден

Снимките на нов телевизионен сериал започнаха на плажа в Слънчев бряг. В лентата участват известни и обичани наши актьори, както и популярни лица от малкия екран. Действието се развива основно на северната плажна ивица в курорта и в луксозните хотели, намиращи се на първа линия до морето. Продуценти на новия сериал са Иван Христов и Андрей Арнаудов. От екипа им обаче пазят в дълбока тайна имената от актьорския състав, както и сценарият. Част от сцените за първите епизоди вече са заснети, а снимките на плажа ще продължат още няколко дни. По предварителна програма, целият снимачен екип, който наброява близо 70 души ще се върне отново на снимачната площадка Слънчев бряг в разгара на сезона.
Следващите сцени ще се снимат през юли, август и в края на месец септември.
Снимачната програма е доста напрегната, екипът работи по 12 часа на ден. Снимките започват в 08.00 часа сутринта и продължават до падането на нощта. Очаква се излъчването на сериал в телевизионния ефир да започне през пролетта на 2019 година.
Динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се, обещават от снимачния екип. Очакванията са той да стане най-добрият български сериал, правен до момента.