SpartakV5

SpartakV5

Спартаклии гонят победа в домакинството срещу "Любимец"

в "Б" група", съобщи за "Днес+" наставникът на "Спартак" (Варна) Иван Найденов. 
Той коментира, че противниковият тим е в подем и се е изкачил в таблицата. "Играчите на "Любимец" са доста мотивирани и ще искат да се докажат в срещата със соколите. "Спартак" (Варна) ще търси победа в мача", добави още наставникът на отбора.
На въпрос дали е доволен от шестото място в класирането за "Б" група, Найденов каза, че не е доволен. По думите му соколите са влезнали добре на първите срещи, амбициите им са се повишили.
Найденов съобщи, че Ерхан Мехмед отпада от състава на "Спартак 1918" за неделния мач с "Любимец". Мехмед още има проблеми с мускулно разтежение и е подложен на специални процедури. Наставникът Иван Найденов обяви, че има няколко варианта за заместник на футболиста, който е твърд титуляр тази есен.
В домакинството с "Любимец" е възможно в състава да се завърне Станислав Желязков-Лъва. Няма да е изненада дори ако той излезе опорен халф вместо Васко Боев. Междувременно халфът Георги Димитров пребори грипен вирус и вчера поднови пълноценни тренировки. Възможно е той да излезе титуляр в неделя. Аут заради контузия е капитанът Боян Илиев, а защитникът Венци Маринов е наказан.
Стоян Денев от Велико Търново ще бъде рефер на мача срещу "Любимец". Негови помощници ще бъдат П. Павлов (също от Велико Търново) и Е. Енчев (от Габрово), а 4-ти съдия – Ангел Димитров (от Бургас). Двубоят "Спартак" – "Любимец", от 12 кръг на първенството в "Б" група, ще се играе на 18 ноември, неделя, от 14:30 часа на стадион "Спартак".
Стана известно още, че 1/16 финалният мач – реванш от турнира за Купата на България "Раковски" – "Спартак" ще се играе на 24 ноември, събота, от 13:00 часа.

Днес+