DSC_0546-1

DSC_0546-1

"СТРАНД" дари тоалети за бала на сираци А когато става въпрос за най-важния миг от живота на един абитуриент - това е свръх човешко благородство. Тези думи са валидни за екипа на "СТРАНД" в Бургас. Едно начинание, което тепърва ще бъде приоритет в бъдещата дейност на първия по рода си търговски лайфстайл център у нас.

В абитуриентската си нощ две момичета сираци - Василка и Галя, бяха преобразени с тоалети с марката "warehouse", осигурени от "СТРАНД". Изненадата да бъдем с дрехи, подарени за нас специално от "СТРАНД", дойде "като гръм от ясно небе", споделиха развълнуваните абитуриентки.
Двете чаровни момичета  завършват бургаската вечерна гимназия "Захари Стоянов" и са част от наемателите на Защитено жилище за хора с рискове. Дългокраката Василка избра за абитуриентската си вечер  официален тоалет в бонбонено розово. Роклята подчертава изящната й фигура. "Без никакви корекции роклята ми пасна. Избрах официален тоалет, за да мога и за в бъдеще да се появявам с него на церемонии", довери пред екип на Черноморие Василка. Нейната връстничка Галя пък наблегна на елегантен черен костюм, който ще й послужи за предстоящи бизнес - срещи.
Двете момичета са кръгли сираци и не познават своите родители. Отначало са живеели в дома в село Бата, а после в бившия дом "Надежда" в Бургас. Животът отдавна ги е калил, твърдят те. През годините като ученички на вечерната гимназия са съчетали учението с работа. Изкарват си хляба работейки в бургаска болница и в заведение за хранене. "Ще продължим и занапред да се борим в живота. Гледаме само нагоре и се изкачваме стъпало по стъпало", допълни Галя. Решили са след дипломирането си във вечерната гимназия да си отитат късмета като студентки. Засега Василка ще пробва да учи за медицинска сестра, а Галя да усвои хотелиерство и ресторантьорсто.
Твърдят, че са много трогнати от жеста на лайфстайл център "СТРАНД". Надяват се един ден и те да помагат, с каквото могат на изпадналите в беда.