DSC_4809

DSC_4809

Тони Димитрова с нов албум – промоция на песните от последния й албум.

"Много съм щастлива, защото този албум е резултат от четиригодишен труд, а песните в него са специално подбрани и одобрени от самата публика". Това разказа певицата Тони Димитрова днес пред бургаските журналисти, само ден след като изправи на крака повече от 3100 зрители в препълнената зала 1 на НДК в София. В срещата взеха участие още зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева, Руслан Карагьозов – композитор на част от записите, включително и на заглавната песен от албума, музикантът и композитор Росен Сеновски и режисьорът Христо Симеонов. "Не знам дали ще мога да изпея всички песни, които искам да посветя на Бургас, но и в този албум ще намерите една от тях, казва се "Есен в Бургас", сподели Тони Димитрова. Певицата допълни още, че на сцената на концерта, редом до нея, ще бъдат само скъпи за нея хора като Росен Сеновски, Стефан Диомов, "5-те Сезона", група "Те"  Митко Щерев, Пламен Ставрев, а Виктор Калев ще участва в Никулденския концерт.
Зам.-кметът Йорданка Ананиева поздрави певицата за новия й и дългоочакван от многобройните й фенове албум и обяви, че те ще имат възможността да видят и чуят любимата си изпълнителка седмица по-рано на Никулденския концерт на 6 декември на пл. "Тройката", когато заедно с кмета Димитър Николов ще запалят тържествено коледно-новогодишното осветление на града.
Композиторът Руслан Карагьозов, който е и автор на песента, дала име на целия албум, сподели, че според него това е най-силният й албум след "Ах, морето".
Билетите за концерта вече са в продажба в касата на драматичен театър "Адриана Будевска". На музикалния пазар е вече и албумът "Добър вечер, добър ден". Той съдържа 10 песни и 3 инструментала, поверени на утвърдени през годините автори. Сред тях личат имената на Михаил Белчев, Александър Кипров, Митко Щерев, Гриша Трифонов, Стефан Диомов, Руслан Карагьозов, Пейо Пантелеев, Максим Горанов, Дони и Росен Сеновски.