Model

Model

Топ модел организира провокативно модно ревю

посетители във варненския нощен клуб "Жаде".
Събитието започна изключително провокативно. Свещеник съпровождан от две монахини, ангел и дявол, излязоха със свещи в ръце и след броени минути се съблякоха по бельо на сцената в танцов етюд. След това щафетата пое водещият на събитието Десислав Димитров. Той изключително умело анонсира всяка една от многобройните фирми и дизайнери, и дори влезе в ролята на модел по време на представянето на мъжките костюми на Sage Plaza и роклите на сватбен бутик "Боряна".
Най-аплодирани от гостите в препълнения бар "Жаде" бяха моделите на младите дизайнери Радина Томова и Соня Лазарова. Те представиха стилна колекция от тоалети с форми, цветове и материи съчетани в неповторим ансамбъл. Романтичните елементи, като контрапункт на изчистените линии, допълниха образа на съвременната градска жена, притежаваща чувственост и артистична индивидуалност.
Впечатление направи и дизайнерката Румяна Петкова. Тя представи изключително финна и секси колекция бельо. На ревюто стана ясно и че в началото на следващия месец тя ще зарадва своите фенове интернет магазин.
Много овации събраха и манекените. Габриела Генчева - носителка на приза New Face of Varna и една от малкото варненки достигали до полуфинал в престижния конкурс "Мис България", Божидар Видев – носител на приза "Мистър Икономически университет", топ-модела Бояна, Зорница Любомирова, Кремена Колева, Стела Димитрова, Деница Кяшиф и Светослава Василева.
На подиума на шоуто Fashion Mania свойте коафьорски умения демостриха скандалната и доста сексапилна фризьорка Анна Иванова и нейният колега Даци.
В интервю пред водещия на събитието Десо Димитров, организаторката Крис Пасева, сподели, че е срещнала не малко трудности при подготвката на събитието, която и е отнела една седмица. На въпроса къде се чувства по-добре на сцената или зад кулисите, тя смело заяви, че и на двете поприща е в свой води и тепърва ще радва феновете си и с присъствие на подиума и с нови и интересни случки, като провелото се снощи Fashion Mania.

Днес+