IMG_0942

IMG_0942

В Царево кастинг за нова вокална група

Общински детски комплекс. Тогава родителите ще могат да запишат и децата си, които имат талант да пеят. Ръководител на вокалната група ще бъде Биляна Никова. Заниманията са за деца от 4 до 10 години. Те ще могат да развиват въображението и артистичните си заложби, ще има упражнения за разпяване, развитие на музикалния слух, дикция и говорна култура - при пеене се преодоляват дефекти в говора, сценично поведение, ще се изучава разнообразен репертоар от песни.

Биляна Никова е магистър по дефектология и музикална педагогика с инструмент пиано и естрадно пеене към софийския университет "Свети Климент Охридски". Има 15 години опит като учител по музика. Работила е в СОУ "Никола Й. Вапцаров" - Царево като музикален преподавател, по настоящем е старши учител по музика в ОДЗ "Ален мак" - Царево.

Ако децата обичат музиката и мечтаят да пеят като любимите си изпълнители, уроците в Център за музикално и естетическо възпитание ще им помогнат да усвоят музикална подготовка. Над 20 деца и възрастни започнаха своето обучение в Центъра за музикално и естетическо възпитание миналият месец в Царево. В музикалната школа вече се провеждат уроци по пиано, солфеж, поп и класическо пеене и гайда.

За записване - 0887 40 29 15