Borsa_London

Borsa_London

В Лондон интерес към балнеологията на Поморие туристическата борса в Лондон. Възможностите на морската община бяха презентирани от заместник-кмета на община Поморие - Илия Джингов и началника на отдел "Управление на проекти" - Георги Петков. Поморие участва за втора поредна година на едно от най-големите международни туристически изложения - "World Travel Market", което се провежда в столицата на Великобритания.

"Интересът към Поморие както винаги беше голям. Посетителите искаха да научат повече за възможностите за балнеотуризъм, които предлагаме. Културата и историята на Поморие също бяха обект на интерес. Сред гостите на изложението имаше и англичани, които имат жилища в Поморие.  Те не спират да се информират за случващото се в града от уеб сайта на Общината и идваха да научат повече подробности  за наскоро направените археологически разкопки", коментира заместник-кметът.

Българският щанд на изложението беше представен от заместник министъра с ресор туризъм Бранимир Ботев. Посетителите се запознаха с фолклора на страната и традициите й в производството на вино.