IMG_2595-1

IMG_2595-1

В "MASTERHAUS" предлагат изгодни цени и отстъпки

Със своята богата продуктова гама, с любезните си компетентни консултанти, със специалните предложения, с ниските цени и изгодни покупки, българският строителен хипермаркет е еталон на качество.

"Вече 1 година по – близо до вас" беше мотото на празника по случай една година от отварянето на българския строителен хипермаркет "MASTERHAUS" в Приморско. IMG_2879-1Жителите на града и околността бяха поканени, за да отпразнуват заедно годишнината на магазина. "Това ще се превърне в традиция", коментираха доволни клиенти.

Програмата на събитието включваше занимания както за най – големите, така и за най – малките. Всички присъстващи деца бяха поканени на "Мастер клас"по създаване на Великденска украса организирана от "МASTERHAUS" творчески хоби център "Hobbisimо" и аниматори от "BVS Entertainment". След, което децата украсиха най – голямото яйце в региона с екологично чисти бои "COLORLAK", на които изключителен представител за България е фирма "Бошнаков" ЕООД.

За дамите, организатора – домакин, предложи отстъпка от цената на Великденска украса и богата гама форми за печене, за да се подготвят за празника, както и "Мастер клас" по приготвяне на вкусни козунаци.

Разбира се, мъжете присъстващи на празника, също се забавляваха докато научаваха повече за продуктовите гами на фирмите "CAPAROL" – полагане на декоративни техники, "BOSCH" – машини и инструменти и "SIKA" – лепила и силикони.

На празника присъстваше и лилавата крава, която донесе много вкусни изненади за малки и големи.

Рожденика "MASTERHAUS" раздаваше много подаръци и карти за отстъпки, а намаленията ще продължават да растат през пролетта, обещаха от ръководството на веригата.