Приморец очаква дамите за техния празник

Приморец очаква дамите за техния празник

Дами, остават броени дни до най-красивия ден в годината. Избрахте ли къде ще отбележите своя празник? 8 март заслужава специално тържество – и ние сме го организирали за Вас. Заповядайте в класическия ресторант на гранд хотел и СПА "Приморец" на незабравима вечер, създадена само и единствено за вас и вашето отлично настроение - защото заслужавате най-доброто!

Погрижили сме се да направим всеки детайл съвършен. Даваме ви прекрасен повод да облечете любимата си рокля, да си подарите грим и прическа, да хванете приятелките си под ръка и да дойдете на един повече от специален Осми март. Ще ви посрещнем точно, както трябва за подобен повод – в изискана обстановка, с тематична украса и с шампанско. Осигурили сме DJ, който ще сбъдва музикалните ви желания.

За да имате сили за вечерта, няма фиксиран куверт и меню. Всяка от вас може да подбере любими изкушения от кулинарната карта на шеф Краси Петров и неговия екип. Можете да избирате между всякакви радости за небцето, част от новото меню на ресторанта – от салата "Бурата" с грилована тиквичка, рукола и маково семе, изкусителни предястия с морски дарове, през ризото, паста, основни ... чак до великолепни десерти, сред които разточителна шоколадова торта, изпълнена с текстури, аромати и ендорфини.

За нас ще бъде чест и удоволствие да ви поднесем празника, който заслужавате! Защото всяка от вас е единствена, неповторима и заслужава да бъде кралица поне в този един ден от годината.

Забравете всичко, което се случва по света и у нас. Мястото за съвършен Осми март в Бургас е едно - класически ресторант "Приморец".

Запазете своето място още днес, доведете и приятелки: за резервации 056 8 12345.