Листата с ястия ще бъде подчинена на конкретна тема

Листата с ястия ще бъде подчинена на конкретна тема

В ресторант "Салини" на гранд хотел и СПА "Приморец" ще зарадват посетителите си с нова инициатива. Всеки месец ресторантът с ръководител шеф-готвач Ивелин Кръстев ще предлага специална листа с ястия. Тя ще бъде посветена на конкретна тема, предложенията ще са отбрани, а цените им - още по-добри.

Първата месечна оферта на "Салини" е под надслов "Средиземноморско предложение". Тя включва шест различни вкусотии с морски адрес: салата с кокосови скариди, калмари салца Верде, чернокоп изпечен до златисто на плоча с картофи соте, калкан котлет със запечени аспержи на плоча, папарделе фрути ди маре с калмари, скариди, октопод, капучино крем.

Кога да опитате изисканите специалитети избирате вие. Винаги сте добре дошли - и за обяд, и за вечеря. За  гости на ресторанта паркингът е безплатен. Месечните предложения на Средиземноморски ресторант "Салини" са отличен начин, да опитате впечатляващи ястия от цял свят на още по-добри цени. Качеството им е безкомпромисно, а обстановката в ресторанта - елегантна и спокойна.

Средиземноморски ресторант "Салини" ще откриете на крачка от морето, в самото начало на Морската градина, на улица "Княз Александър Батенберг" №2 в гранд хотел и СПА "Приморец".

За резервации: +359 877 850 001 | [email protected]