Отстъпката важи само за февруари

Отстъпката важи само за февруари

През месец февруари тренировките по водна гимнастика в СПА център "6th Sense" идват със специален комплимент: водиш приятел т.е. идвате двама - плаща един. Какъв по-добър начин да влезеш във форма на отлична цена с едни от най-добрите и ефикасни тренировки в света: водната гимнастика! Ето и графика на "тренировките с усмивка" за февруари: сряда 18:30 часа - водна аеробика тренировка, продължителност 1 час.

Неделя 11.00 часа - тренировка комбинация водна аеробика - акваспининг, продължителност 1 час.

Отворена е възможност и за индивидуални тренировки, при възможност.

Часовете са съобразени със забързаното работно ежедневие.

Забавните и полезни тренировки води винаги усмихнатата Надежда Колева. Тя е сертифициран при Мария Шпицер инструктор по водна аеробика и дипломиран към НСА йога инструктор с вече над 10-годишна практика. Занимава се и с йога за бременни, йога за деца, въздушна йога, както и с рейки, медитативни техники, кристалотерапия и други. Класовете и посещават редица  бургаски лекари, които препоръчват водната гимнастика и йога практиките и на своите пациенти. Надя е водила тематични  занимания и в ПМГ "Н. Обрешков" и Първо Частно основно училище, Бургас.

Водната аеробика е чудесен начин не само да се почувствате отлично, да дренирате токсините, да изгладите несъвършенствата, но и е отличен избор за рехабилитация и профилактика на различни заболявания на опорно-двигателния апарат.

Помислете за здравето си днес! Доведете приятел, на водна гимнастика с усмивка, забавлявайте се заедно в елегантния, отоплен басейн на СПА център "6th Sense" в гранд хотел и СПА "Приморец". Ще платите една обща входна такса от 15 лева за двамата. Защото здравето е приоритет!

Моля, имайте предвид, че групите са с ограничен капацитет и е добре, да запазите своите места предварително по телефона.

Гостите на СПА център "6th Sense" използват безплатен паркинг в гранд хотел и СПА "Приморец".

За повече информация и запазване на час: 0888 061 370 | [email protected]