AtakaV

AtakaV

Волен Сидеров иска да си вземем златната концесия, за да вдигнем пенсиите и заплатите

по-високи, отколкото у нас, а цените на хранителните стоки са почти еднакви.. Той предлага да прекратим златната концесия на чужда компания, която изнася концентрат от ценния метал и го преработва в Южна Африка. Като си върнем енерго разпределителните дружества и прогоним чуждестранните монополисти, щяло да има пари и за пенсионерите, каза Сидеров.

Той призна,че в бурните години на сформиране на партията е допуснал кадрови грешки, но на следващите парламентарни избори хората му нямало да допуснат да бъдат елиминирани. Офертата към другите патриотични партии била дадена от него и "Атака", макар че можел да загуби нещо в егоистичен политически план. Някои социолози вече му пресметнали, че партията може да влезе и сама в Народното събрание.
Според Волен занапред държавата не трябва да се управлява от правителство, което слуша турския посланик. Той прогнозира, че наказателното дело срещу ислямистите в Пазарджик може да не приключи с присъди или те да бъдат условни. Вежди Рашидов вече уговарял у нас да се снимат турски сериали "за по-евтинко", допълни Сидеров. Той не пропусна да спомене и "една паразитна група" - "ескимоси", които не плащат данъци, имат по 10 деца, които не пращат на училище. Те живеели от социални помощи, които ходели да си вземат, накичени със златни ланци.
Сидеров не пропусна да нападне Меглена Кунева, виновница за затварянето на двата реактора на АЕЦ- Козлодуй. Управляващите пък се страхували да направят нещо за българите, за да не им се карат чуждите посланици, нападна кабинета Сидеров. 
Вождът на "Атака" държа 50 минути реч пред пълната зала "Пленарна". Той успя да надъха съпартийците си, които на влизане получиха по един безплатен вестник и новата му книга "Основи на българизма". 
Атакистите аплодираха и в хор скандираха името на лидера си, но той не им даде възможност да зададат въпроси. Веднага след ораторската си изява, авторът започна да раздава автографи на множеството. Стана ясно,че в офиса на партията във Варна записват доброволци за отряди, които се сформират в момента. Не се разбра какви задачи ще изпълняват те.
Макар Волен Сидеров да похвали варненци, че са будни хора, националистите във Варна са орел, рак и щука. НФСБ на Валери Симеонов не ще й да чуе за него. ВМРО в града не желае да има нищо общо с "Атака" и дори с презибрания шеф на войводите Красимир Каракачанов, който в последно време се сближи с Волен.
Днес+