DSC_8222

DSC_8222

Във Варна провокират с Photo Fun 29-и септември - 2-и октомври. Какво е "Photo Fun"? Фотомаратон, в рамките на който всеки ще може да направи свои снимки от програмата на "Funcity +". С тях има възможност да участва в специално организиран в рамките на фестивала конкурс, който ще отличи най-добрите фотографии.

Снимките трябва да са от събития, свързани с програмата на тазгодишното издание на фестивала "Funcity +", което ще се проведе в периода 29-и септември - 2-и октомври на четири локации: Морската гара във Варна, хале 3, Социалната чайна и споделено работно място Бийхайв.
Във фотоконкурса могат да участват всички любители и професионални фотографи, за които младежката тема е важна и интересна.
Снимките на победителите ще бъдат включени в специална експозиция, посветена на конкурса, на видно място във Варна.
В състезанието могат да участват само необработени снимки. Не се допускат за участие снимки, коригирани с различни програми. Снимките трябва да са цифрови. Снимки от аналогови фотоапарати или мобилни телефони не се приемат за участие.
Всеки участник може да се включи с максимум три снимки. Те трябва да са с минимален размер от 2126 на 2000 пиксела. Снимките трябва да са във формати jpeg или tif. Фотосите се изпращат на e-mail: [email protected][email protected]. При голям размер на снимките да се използва уеб базиран сървър като dox.bg, tranz.it или друг, по ваш избор.
Името на снимките трябва да е изписано с латински букви и да съдържа името на автора и заглавието на снимката
Крайният срок за изпращане на снимките е 4-и октомври 2016 г.
Всички изпратени снимки ще бъдат публикувани в специално създадена галерия на уебсайта<https://www.facebook.com/Traventuria/> на сдружение "Варна- Европейска младежка столица" и на страницата на "Funcity +" във Facebook.
Победителите ще бъдат обявени до седмица след приключването на "Funcity +".