Светското събитие е планирано за 6-и юли

Светското събитие е планирано за 6-и юли

Звезди от меката на киното - Холивуд, ще бъдат ВИП гости на бургаския гранд хотел и СПА "Приморец", съобщиха от там. Събитието е на 6-и юли. Плеяда звезди от световното кино ще бъдат специални гости на гала събитие с инициатор и домакин "Приморец". Червен килим, шампанско и папараци, готови да запечатат на лента всеки миг от ексклузивното изживяване, ще посрещнат знаменитостите. Все още няма официална информация, как ще продължи вечерта. Организаторите обещават да обявят още подробности в следващите дни.

Засега сигурно е, че събитието няма да е при затворени врати! Да, въпреки звездните гости, добре дошли на него са всички желаещи!  Условието е, да спазят холивудския дрескод и да бъдат в отлично настроение.

Готови ли сте да застанете под светлините на прожекторите? Мислили ли сте, как се чувстват знаменитостите, позирайки за перфектния кадър на папараците? Обичате ли класно шампанско, в неслучайна разкошна обстановка и компания? Да? Тогава този 6 юли, мястото за вас е едно: гранд хотел и СПА "Приморец".