Zvezdichka_Odrin

Zvezdichka_Odrin

Звездичка спечели турнир в Одрин

 "Шукри Пашаспор" с 4:0. Възпитаниците на треньора Нено Ненов са очаровали и най-критично настроените. "Гордеем се с вас футболни машини", казаха в един тон от Египет Стойчо Младенов и Анатоли Нанков.Zvezdichka_Odrin1

Отборът на "Звездичка" спечели четири мача, като другите три успеха са срещу "Сарайспор" с 2:0, "Генч Асландла" с 3:0 - сателитен отбор на гранда "Галата сарай", а на полуфинала е извоюван ценен успех с 3:1 срещу "Кюпрючеспор".

Това е втори международен голям успех за тази възраст на школата - люпилня на шампиони и общо пети в международни надпревари за ДФК "Звездичка". Групата бе водена от Александър Алексиев, а превоза става възможен благодарение щедростта на частна автобусна компания.

"Гордея се с децата, те наистина заслужават да ликуват. Това е най-големият на възраст набор в нашата млада, но пък боеспособна школа", каза председателя й Петър Алексиев, който поради здравослновни причини остана в Бургас.

"Да вдигнеш шампионската купа и да чуеш българския химн в град като Одрин е нещо специално и неповторимо за всеки българин", каза пък зам.- председателя на бургазлии Кеворк Дадурян.

Галерия