$ 10 000 за лечението на Гого от "Тоника" в Китай

Певецът и съпругата му Ева заминават утре за Истанбул, откъдето ще летят за Шанхай. До Истанбул те ще пътуват заедно с Тони Димитрова, която е решила да ги закара до там. "Сърцето ми ме подтикна да го направя. Ние сме приятели и искаме да наваксаме четирите години, които премълчахме и за които казахме, че няма да говорим", каза Тони Димитрова.

 

В Китай ще продължи втората част от лечението на Гого. Той е със същата болест като китайския вожд Мао Дзъдун. Вече мина през първия етап от лечението си в Израел. В Китай той ще се лекува със средствата на местната медицина - иглотерапия, акопунктура и билки. От българското консулство да намерили холет в близост до болницата, където ще мине лечението. Те са осигурили и преводачка, която ще бъде на разположение на Гого и Ева по време на близо 40-дневния им престой в Китай. Докато Гого е в клиниката, там се очаква да пристигне за втората част от лечението си синът на проф. Любомир Драганов, който страда от множествена склероза, но чието състояние значително се е подобрило, след лечение в Китай.

"Дано това да бъде последният етап от моето лечение", изрази надежда Гого Найденов.

Той излезе на сцената на Летния театър на 31-ви юли, за да пее на фестивала "Бургас и морето". Над 3 000 зрители посрещнаха на крака появата на сцената. "Надявам се този фестивал коренно да се промени. Тази година това не беше конкурс, а един ретроспективен концерт. Защо софиянци трябваше да го правят? Съвсем нормално е този фестивал да се прави от бургазлии, не от софиянци. Имам концепция за неговото развитие от 16 страници, която преди 8 години дадох на тогавашния кмет Йоан Костадинов, преди 4 на сегашния Димитър Николов...", сподели отношението си към "Бургас и морето" певецът.