25 лева за DJ Andy C, ще пуска на 13 август

През последните две години дръм енд бейс нощта се превърна в едно перфектно продължение на вечерната селекция от гости, като и тази артистите отново са съобразени по начин, който да допълни главната сцена в петъчната вечер. След като във времевия пояс от 19.00 до 01.00 часа на 13-ти август ще имаме уникалната възможност да чуем имена като "Apolo 440" и "The Prodigy", веднага след това на сцената ще излезе безспорно най-популярният дръм енд бейс диджей Andy C с неговия персонален MC – GQ. В това няма нищо странно предвид факта, че за последните няколко години "The Prodigy" показаха безусловната си подкрепа към дръм енд бейс музиката, издавайки ремикси на "Pendulum", Noisia, Subfocus и Chase and Status. Именно последните две имена имат ексклузивни договори за продукцията си с лейбъла "RAM Records", собственик на който е Andy C. Този факт само затвърждава добрите отношения между артистите и предразполага фаталният петък 13-ти да се превърне в едно невиждано и нечувано пътешествие из историята на електронната музика и синкопираните бийтове.

 

Неизменна част от музикалното пътешествие за феновете ще бъде и Beck’s - основен партньор на "Spirit of Burgas". Благодарение на немска марка бира номер едно, част от феновете ще имат възможността да видят Аndy C, както и всички останали артисти, като спечелят билет, предоставен от Beck’s. Чрез специална промоция до края на м. юли брандът раздава награди, една от които е билет и за трите фестивални вечери. Подробностите за начина, по който феновете могат да ги спечелят, са на www.becks.bg.

Ако желаете да присъствате само на шоуто на DJ ANDY C и MC GQ, може да платите отделен билет на стойност 25 лв. Този билет важи само за времето след 00,30ч. в нощта на 13 срещу 14 август.

Цената на еднодневен фестивален билет е 50 лева (25 евро), тридневен – 120 лева (60 евро). Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро). На входа на фестивала еднодневен билет ще струва 60 лева (30 евро), тридневен - 140 лева (70 евро). Билетите са в продажба он-лайн, в мрежата на Еventim.bg. Вече можете да принтирате билета си чрез услугата "Print@Home", където и да сте по света.