Lineyka6

Lineyka6

60-годишен се удави на Рибарския плаж във Варна

е подал пазач на дискотека. Той го е видял да прави упражнения във морската вода, а след време възрастният мъж е бил вече паднал в морето по очи. Това е станало около 7:30 часа, когато на плажа не е имало спасители и медицински екипи. Други свидетели заявяват, че е имало и кръв по главата на удавения. 

Д-р Иванов каза още, че през почивните дни две жени на 60 години и двама възрастни мъже са се давили на варненски плажове. Флагът днес отново е червен и има югоизточен вятър, мъртво вълнение, което тегли навътре в морето. 
Шест жени на възраст между 60 и 65 години са колабирали. На Офицерския плаж във Варна жена на 80 години е паднала на душовете и си е счупила бедрото. Медицинските екипи на ДКЦ1“Св.Клементина“ са й оказали бърза помощ, след което е откарана в МБАЛ "Св. Анна". Медиците са извадили 3 кърлежа, на 60-годишна жена и на 13 и 14-годишни момичета. 
В курорта "Св. св. Константин и Елена" флагът е бил жълт, а морето бурно. На Южния плаж там 10-годишно момче си е прорязало крака на камък във морската вода. Екипите са му оказали бърза помощ и са зашили раната. Момчето не е изпратено в болница. 
В курорта "Златни пясъци" са извадени 7 човека, които са се давели. Те са чужденци, причината най-вероятно е употреба на алкохол. Те са оправени на място, като от тях само две момичета са били в по-тежко състояние и затова медиците са ги поставили на системи.

Днес+