"Акулите" излизат утре в контрола срещу "Шалке 04"

Немския тим ще бъде домакин на двубоя, който ще се играе на модерния спортен комплекс в световноизвестния ски курорт Шладминг.

 

В състава на "Черноморец-Бургас" няма футболисти с оплаквания и мениджърът Красимир Балъков ще може да разчита на всички свои играчи. Решението кои да вземат  участие в мача ще стане ясно  в деня на мача.

Днес играчите проведоха сутрешна интензивна тренировка в много високо темпо. След почивния ден всички се чувстват добре и тренират с желание  на прекрасните терени на комплекса в Кьосен. По-късно  отборът ще проведе  второто си занимание за деня.

В неделя от 20.00 часа на стадион "Лазур" в Бургас, "Черноморец" ще представи пред привържениците на футбола, отбора за новия сезон в мач срещу един от най-добрите клубове в страната, този на "Черно море" Варна. Сред играчите на "акулите" ще бъдат и четирите нови попълнения Георги Андонов, Пламен Крумов, Тодор Паланков и Тони Дос Сантос.

Входът за мача ще бъде безплатен, като отново ВИП ложите на стадиона ще бъдат широко отворени за зрителите, така както беше и по време на финала на Световното първенство по футбол. Ще работят и ротондите на стадиона, а за зрителите ще има приятни изненади.

Все още "Черноморец-Бургас" очаква да научи точната дата и часа на първия си двубой от първенството срещу столичния "Академик".  Очаква се това да стане ясно най-късно до утре.