Albetazi

Albetazi

Арабски лекар стреля по бургазлия в центъра - обновена

научи Chernomorie-bg.DSC_8475

Д-р Албетажи живее от пет години в апартамент на същия адрес с простреляния от него бургазлия. Двамата мъже се скарали заради врява, която вдигали деца от блока. Докторът започнал да крещи на децата, които Стефан защитил. Албетажи успял да заключи съседа си в избеното помещение на блока, след което насочил газов пистолет към него и стрелял.DSC_8468 Пострадалият е откаран с линейка в бургаската болница. Стрелецът е задържан на мястото на инцидента, където в момента полицаите правят оглед и го разпитват.

"Стефан целият беше в кръв. Най-много се стичаше от главата му", разказаха съседи на пострадалия. Майка му се прибирала у дома, когато е била пресрещната от полицаи, дошли на мястото на инцидента. Униформените са отвели жената в полицията.

Д-р Албетажи е хирург - уролог, завършил е Медицинския университет в София. Живее и работи от години в Бургас. Докторът е купил преди време апартамент н жилищната кооперация на "Гладстон".

Простреляният Стефан работи на вилно селище "Дюни".

Преди десетина минути простреляният се прибра у тях. Мъжът е с превързана глава, направен му е скенер и е освободен за домашно лечение, видя репортер на Chernomorie-bg.