"Берое" отказа на "Черноморец" да играe в Поморие

Така мачът от 18-ия кръг на "А" група ще бъде на 15 март от 15.00 ч на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен. Черноморци са принудени да домакинстват в града под Карандила, тъй като на "Лазур" тече подмяна на изкуствената трева с естествена.

 

 

"Предложихме да се срещнем в Поморие, за да играем на сухо. Надяваме се теренът в Сливен да е що-годе добър. Дори и да не е, ще се борим с всички сили за първите си три точки от започване на пролетния полусезон. Победата ще бъде изключително важна, защото ще ни върне в битката за челните позиции. Искам отново да добием агресивния и офанзивен стил, който ни носеше успех. Наложително е да коригираме реализаторската си ефективност, след като в първите два мача създадохме много положения, но вкарахме само един гол", коментира Балъков.

Вместо наказания Йохен Зайц като титулярен десен бек срещу "Берое" ще започне младежкият национал Георги Терзиев. Мача със сигурност пропускат невъзстановените Адриан Фернандес, Костадин Дяков и Габриел Атц. В последния момент ще се реши дали в групата да попаднат Енис Хайри и Ектор Гонзалес. Жълтата карта на Далмо да Силва е пристигнала, но той ще може да бъде използван в игра най-рано след две седмици, когато навлезе в ритъм.

"Надявам се повече хора да ни подкрепят в Сливен, но засега не можем да съберем повече от два автобуса фенове. Не може да ги корим, това е положението. Тепърва ще очакваме жестове от тях, след като аз лично не един път съм им плащал транспорта", посочи мениджърът на "акулите".