VeloK

VeloK

Бум на кражбите на велосипеди във Варна пресцентъра на ОД на МВР във Варна. От извършените незабавно оперативно издирвателни мероприятия са установени и задържани извършителите – П. Св. на 31 г. от Варна, осъждан за кражби, не работи и Д. В. на 32 г. от Варна, не осъждан, не работи. Материалите са докладвани на прокурор. Образувано е досъдебно производство.

Същият ден в Първо РУП се тъжи 47-годишна варненка, че неизвестен е откраднал велосипеда й от двора на църквата "Св. Успение Богородично – старинен храм" на ул. "Хан Крум". Установен е извършителят – Ш. Ат. на 33 г. от Варна, осъждан за кражби, не работи. Образувана е преписка.
Вчера в Първо РУП се тъжи 24-годишен варненец, че е откраднат велосипеда му, оставен на междуетажна площадка в жилище на ул. "П. Евтимий" . от извършените незабавно оперативно издирвателни действия са установени извършителите – Ал. Д. на 30 г. от Варна, осъждан за кражби, не работи и Янк. К. на 24 г. от Варна, осъждан за кражби, не работи. Докладвано е на прокурор. Образувано е досъдебно производство.

Днес+