Откриването на офиса ни в Пловдив беше очаквано от нашите клиенти, коментира Адифе Емурла

Откриването на офиса ни в Пловдив беше очаквано от нашите клиенти, коментира Адифе Емурла

Счетоводно-правна кантора "Интер информ консулт" отвори свой офис и в Пловдив. Той е четвърти в страната след Бургас, София и Варна. Това е поредна стъпка в разширяване на дейността на кантората, която тази година ще отбележи своя 17 рожден ден и чието начало е поставено в Бургас.

"Откриването на офиса ни в Пловдив беше очаквано от нашите клиенти, които развиват успешен бизнес в Града под тепетата. Специфичното на нашата кантора е, че освен счетоводните услуги, ние предлагаме и правни, с което даваме възможност на повече фирми да получат качествено европейско обслужване", каза Адифе Емурла – собственик на "Интер информ консулт".

Търговските дружества, които вече са избрали да ползват услугите на кантората развиват дейност в леката и тежката промишленост, в отрасли, които са традиционно застъпени в Пловдив и региона.

В офиса на "Интер информ консулт" винаги могат да получат бърза и точна консултация. Той се намира в непосредствена близост до площад "Съединение", а добрата локация го прави достъпен за клиентите.

Официалното откриване на четвъртия офис на кантората е планирано за началото на лятото, когато ще бъде възможно събирането на повече хора на едно място при спазване на всички противоепидемични мерки.