Nikolay_Qnev

Nikolay_Qnev

Бургазлия влезе в НИС на предприемачите съвет на предприемачите на партия ГЕРБ. Националният форум събра представители от цялата страна. В него се включиха и министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов, заместник-председателите на партията Цветан Цветанов, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова, министри и евродепутати.

"Основна цел в нашата програма беше да създаваме бързи условия за икономически растеж. Голяма част от добрите инициативи и подобряването на административната дейност идват от активния бизнес. Хората от бизнеса са се доказали със своите качества, така че вярвам и за напред ще помагат за развитието на нашата държава, каза зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас Димитър Николов.

"Над 820 млн. лева за тези три месеца са приходите в държавата. Към март месец имаме 145 млн. лева излишък в бюджета. Надявам се към края на годината да минем 1 млрд. 200-300 млн. лева", заяви министър-председателят Бойко Борисов.

На конференцията бе представен отчет за дейността на организацията през годините.

След гласуване Общото събрание избра Валя Чилова за председател на "Предприемачи - ГЕРБ" на национално ниво. Бургас отново има силно присъствие в организацията. Николай Янев от местната структура на "Предприемачи - ГЕРБ" бе избран за член на Националния изпълнителен съвет. Той е на 44 години, женен, с три деца. Има висше икономическо образование и е мениджър в сферата на промишленото почистване.