Бургазлийки събраха "Послания от Вселената"

За събитието пристигат писателят Румен Леонидов и акад.проф. Георги Маринов. "Послания от Вселената" е когнитивно-поведенческита психотерапевтика. И двете имат специализация по психодиагностика и кризисна интервенция. От няколко години се занимават с науката соционика, която обяснява защо едни от нас възприемат нещата по един начин, а други не могат да приемат дори и себе си.

Веселина е достига реализацията си благодарение на личния си опит, собствените си наблюдения и медитации. Виктория намира път си при учителя Тора на о.Бали. Той дава на учениците си безценен дар - помага им да отключат енергията ЧИ. Учението се казва Санди мурти. Занимавайки се редовно с духовни практики Веселина и Виктория с изненада откриват, че онова, което силно желаят, само ги намира. Установяват, че привличат всичко, което си мислят, и дори онова, което се страхуват да си помислят.

И двете нееднократно правят успешни експерименти със Закона на привличането. Благодарение на който и двете придобиват способността да разчитат знаците на Вселената - числа, случайните реплики на случайни хора, подсказващи ситуации. Постепенно разчетените от тях послания се разиграват пред очите им, сякаш се намират в театрална зала и предварително познават сюжета на пиесата.

Така се ражда идеята за тази книга. Авторките включват в нея онези методи и техники, които им се струват най-хармонични със Закона на привличането. Той действа върху всички – в зависимост от това, което отдаваме от вътрешния си свят, получаваме същото от външния, от Космоса.

Веселина е семейна, има двама сина –  на 17 г. и на 8г. Виктория също е семейна, има двама сина – на 16г. и на 6г.