0034

0034

Черноморие събира връстниците си на детско парти юли - 5-тия си рожден ден. За своята годишнина редакционният екипът ще събере на едно място децата - връстниците на Черноморие. Това ще стане навръх празника в детски парти център "Щуромания".

Мили родители, мили рожденици, подаваме ви ръка да се срещнем, запознаем и станем приятели. С тези топли и искренни думи Черноморие се обръща към вас - непознати все още наши  връстници. Приятно ще ни бъде да празнуваме заедно своята 5-годишнина. За церемонията предварително молим родителите на малчуганите, родени на 24 юли 2009 година да се свържат с нас. За връзка оставаме нашите координати мобилен телефон - 0888 43 65 96 и имейл - [email protected], както и на фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/pages/wwwchernomorie-bgcom.
От този 24-ти юли, когато ще празнуваме 5-тия си рожден ден заедно с вас, се заричаме това да става и в идните години. Така ще можем да напишем една обща история - да проследим разивитието ви  от детската градина до абитуриенството, а защо и не и на по-късна възраст. Обещаваме традицията на 24 юли се запази - да се събират на едно място връстници и редакторския екип на Черноморие.