Kulturizym

Kulturizym

Дами по бикини в конкуренция на турнира "Мечката"

ще се проведе днес в Бургас. Тази категория се въвежда за първи път в 17-годишната история на състезанието. Тази година е най-голям и броят на жените участнички - 15. Те ще се борят за титлата в двете категории за жени. Очаква се най-зрелищна и интригуваща да е надпреварата при дамите, които ще демонстрират хармонични и женствени тела в категория "Бикини".

Особено напрегнат ще е и битката за шампионската титла при мъже културизъм тежка категория. Най-сериозните конкуренти за първото място са бургазлията Георги Карамишев, софиянеца Валентин Игнатов, несебърлията Иван Илиев, Георги Славов, Георги Димитров - Жоро Азиса.

Към претендентите за първото място не е изключено в последният момент да се включи и многократният шампион по културизъм в тази категория и носител на десетки отличия от престижни турнири Митко Димитров, обясни организаторът на турнира Румен Желев, няколкократен шампион по културизъм. Специални гости на събитието ще бъдат грациите от клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и рапъри от бургаски хип-хоп лейбъл.

Началото на турнира е 17.30 часа в Летния театър на Бургас. Билети ще могат да се купят и на входа на театъра.