DSC_9451

DSC_9451

Депутат от БСП: Виолета Илиева да си гледа здравето

се занимава с тази стресогенна област, каквато е Регионалният инспекторат по образование към Министестрвото на образованието, младежта и науката. Това заяви днес депутатът Христо Монов - избран от листата на "Коалиция за България" от Втори многомандатен избирателен район в Бургас в отговор на журналистически въпрос.

Илиева оглави Инспектората по време на управлението на ГЕРБ. Тя е и общински съветник от същата партия в местния парламент в града. От известно време е в болнични. Срещу нея има подадени сигнали за неправилно кадруване, твърдят запознати.

"Говорли сме с министъра на образованието Анелия Клисарова. До този момент няма резултат. Явно трябва да се проверят тези болнични, защото по време на кампанията г-жа Илиева беше доста активна и не изглеждаше на човек, който има сериозен здравословен проблем", допълни Монов. Според депутатът Атанас Зафиров, болничните на Илиева се издавали в "една клиника на един депутат от ГЕРБ". По всяка вероятност визира здравното заведение на Семир Абу Мелих, който е народен представител от ГЕРБ Бургас.