Георги от Средец

Георги от Средец

Десет участници в четвъртото издание на конкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" ще получат награди. Електронната медия тази година ще отпразнува своя десети рожден ден. Цялата 2019 година ще мине под мотото на кръглата годишнина. Затова екипът на "Черноморие" реши, вместо предварително обявените три, да даде десет награди. Ние вярваме, че знанието е богатство и затова ще подарим на всички избрани участници книга с приказки. Сигурни сме, че това ще бъде тяхната първа книжка и въпреки, че все още не могат да четат с помощта на своите родители ще се потопят в приказния свят на героите.

В конкурса "Бебе под елхата" няма първо, второ и трето място. Всички участници са победители и радват със своите усмивки своите родители и близки. Затова ни беше изключително трудно да определим тези снимки, които да получат наградите. Тази година получихме рекорден брой снимки. В конкурса ни участваха деца от Бургас, Поморие, Несебър, Черноморец, Ахелой, Ахтопол, Царево, Приморско, Варна, Айтос, Карнобат, Сунгурларе, Оризаре, Гюльовца. Значителен брой участници имахме от Свищов и Сливен. Снимки получихме и от Пловдив, от Търговище, от София и от други населени места в страната и в чужбина.

Благодарим на всички, които направиха нас и нашите читатели съпричастни с техния празник, споделен с най-скъпите им същества - техните деца.

Ето и имената по азбучен ред на тези, които ще получат своята първа книга с приказки:

Георги Сидеров от Средец
Дара
Дария от Оризаре
Жаклин и Савина - близначки от Варна
Крисия Ангелова от Свищов
Лина Чапкънова от Царево
Магдалена от Бургас
Мадлен Иванова
Петър Поборников от Бургас
Симеон от Поморие

Очакваме родителите и близките, които ни изпратиха снимки за конкурса да се свържат с нас, за да уточним как ще получат наградите си.

Галерия