DSC_8639

DSC_8639

Димитър Стоянов: Нашата цел е балотаж

Нашата цел е да стигнем до балотаж", каза общинският председател на БСП Бургас Димитър Стоянов. Според него при избирателна активност от 65% партията му ще вкара 10-12 съветника. Сега червините имат петима представители в местния парламент.

"Няма да отвличаме вниманието на хората с компромати. Има политически сили, които по-добре от нас водят компроматна война. Ние не сме от тях. Няма обаче да спестим нищо по отношение на несвършеното от страна на ГЕРБ", каза още Стоянов.

Кандидатът на БСП Павел Маринов получи 175 от 200 гласа на провелото през уикенда общинско събрание. "Получих поздравления от всички включително и от нашия предизборен щаб в столицата. Всички в партията са единни. Няма фракции, които да работят една срещу друга", каза Маринов.

Водач на листата ще бъде генерал Васил Джелебов - общински председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса. На 6-то място в листата е пресаташето на партията Дарина Стоянова. 5, 9 и 12 място в листата са запазени за коалиционните парттньори на БСП.