Георги Василев сменя Антон Велков в "Черноморец-Бургас" На свое заседание днес ръководството е решило да освободи досегашния треньор Антон Велков. Решението е продиктувано от незадоволителните резултати на отбора от началото на пролетния полусезон.

Неговото място ще заеме Георги Василев. Първата пресконференция на новия старши треньор на "Черноморец – Бургас" Георги Василев ще се проведе във вторник, 22 март от 12 часа в конферентната зала на стадион "Лазур".

Това е втора смяна в клуба за последните няколко месеца. Красимир Балъков бе сменен от Антон Велков през демекмври. До тази смяна се стигна, след промяна в УС на "Петрол холдинг". Тогава Митко Събев обяви, че ще финансира "Черноморец", но се стигна до решението Красимир Балъков да бъде освободен. Неговото място зае Антон Велков, на когото се възлагаха големи надежди да продължи започнатото от предшественика си. "Акулите" обаче претърпяха две загуби от началото на пролетния дял на родното първенство. Това изтъкват като мотив за смяната на Велков от клуба.