Dimitar_Germanov1

Dimitar_Germanov1

ГЕРБ обяви кандидатите си за още 3 общини Кандидата на герберите в Приморско е д-р Димитър Германов е роден през 1963 г. Завършил е средното си образование в Бургас, след което учи и завършва ветеринарна медицина във ВИЗВМ – Стара Загора.

В момента д-р Германов е директор на Областната дирекция за безопасност на храните. От 2007 г. до април 2010 г. е кмет на село Ясна Поляна, Община Приморско. Повече от 15 години е бил служител на РВМС в Бургас.

Д-р Димитър Германов е женен, с две деца. Със семейството си живее в Ясна Поляна.

В Несебър партията ще разчита на Атанас Терзиев. Завършил е средното си образование в Несебър. Има бакалавърска степен по маркетинг от Бургаския свободен университет.

Започва да се занимава с частен бизнес през 1993 г. Има дългогодишен опит в управлението на успешни проекти в сферата на търговията, ресторантьорството и хотелиерството. Общински съветник от ОС-Несебър от 2007 г. Бил е председател на Комисия по устройство и развитие на територията, зам.-председател на Комисия по общинска собственост.

Инициатор е на множество инициативи и предложения в сферата на общинското управление, културата и спорта, с което спечели подкрепата на голяма част от гражданите на общината.

Терзиев е учредител и председател до края на 2010 г. на един от най-успешните български клубове в областта на моторните спортове –  "Несебър мото". Женен, с две деца.

Таня Василева е кандидатурата за Сингурларе. Тя е родена в Добрич, но живее в Сунгурларе живее от 1983 г. Завършила е висше образование със специалности "Аграрна икономика" и "Счетоводство и контрол".

В момента Таня Василева ръководи собствена фирма за счетоводни и административни услуги. 

Преди да създаде своя фирма работи като началник на цех към най-голямата частна фирма в общината. Работила е и като секретар на местното читалище, в Данъчна администрация към Община Сунгурларе. Също така има стаж и като банков служител. Омъжена е, има две деца.