DSC_8982

DSC_8982

ГЕРБ откри кампанията си за президент в Бургас

само с отворено сърце и да потърся подкрепата ви. Имаме самочувствието да се изправим пред гражданите и очи в очи да поискаме доверието на възможно най-много българи. Ако се доверите на нашата двойка, ние ще ви гарантираме, че България ще остане единна." Това заяви Цецка Цачева - кандидат за президент, издигнат от ГЕРБ. Тя и кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев откриха предизборната кампания на партията в Бургас.DSC_8824DSC_8967DSC_8909DSC_8883

Членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха на площад "Атанас Сиреков" (пред сградата на Община - Бургас), за да видят кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и да чуят техните послания. Заедно с Цецка Цачева и Пламен Манушев на сцената се качиха евродепутатът от ГЕРБ Мария Габриел, депутати, кметът на Бургас и заместник-председател на партията - Димитър Николов, и кметове от областта.

"Преди една година бяхме на този площад по време на предизборната кампания за местни избори и постигнахме тук най-добрия резултат. Политическите ни опоненти нямат аргументи, а говорят агресивно и отправят политически внушения. Всичко, което прави ГЕРБ, е гаранция за стабилност, а тя минава през нашата кандидатпрезидентска двойка - Цецка Цачева и Пламен Манушев", каза Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията. "ГЕРБ трябва да победи още на първия тур", заяви още от сцената Цветанов.

"На 6-и ноември отделете малко време и подкрепете нашите кандидати. Бургас никога не ни е подвеждал и винаги е правил правилния избор", заяви и кметът Димитър Николов.

На предизборния концерт в Бургас пяха Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова, група "Rewind", Поли Генова, Веселин Маринов, "Българе", трио "Сопрано" и "Уникалните гласове".