DSC_8560

DSC_8560

Хотел провокира фотографи с конкурс за абитуриенти

Темата е "Абитуриентски бал 2013" – модели, тоалети, прически, аксесоари, лица, настроение – всичко, което съпътства предстоящите абитуриентски трепети. Изискването е снимките да са заснети в сградата на хотела. За целта хотелът предлага напълно свободен и безплатен достъп до стаите, апартаментите, залите и ресторантите, както и любезното си домакинство.

Целта на конкурса е да се покаже, че тази година визията на абитуриентите напълно ще пренебрегне думата "кич" и ще я замени с "изисканост", така както подхожда на един бал!

Участието е безплатно!

Изпратете файловете до e-mail: [email protected] с тема "Fotosensation 2013 - Абитуриенти".

Файловете ще бъдат прецизирани от жури и 10 отличени автора ще бъдат поканени за участие в изложба в хотела, на която журито ще определи един печеливш. Наградата е уикенд за двама в "Марина Диневи". 

Избраните 10 финалисти ще бъдат уведомени чрез имейл и телефон, както и ще бъдат оповестени на страницата на събитието и на официалния сайт на хотела.
Условия и награди:
Всички получени снимки за конкурса ще бъдат публикувани  на страницата на събитието и на официалния сайт на хотела, както и във фейсбук страницата на хотела. Затова е препоръчително да съдържат името на автора.

Фотографиите, които ще бъдат подредени в изложбата ще бъдат разпечатани от организатора.

Фотосесиите в хотела ще се извършват след предварително уговорен час по телефона – 0895503349, 056880888 Дора Арабаджийска

* Фото-сесията включва: не повече от 2 часа снимане в хотела на ден.

Снимка Архив Chernomorie-bg.com