Джони Деп снима на Оаху, истерия с негов двойник в Бургас?

Пак според интернет изданието снимките през седмицата били правени в голям склад до международното летище Хонолулу. Това бил и последният шанс на феновете да срещнат звездата Джони Деп там.

Процудентът на филма Джери Брукхаймър все още е тук, за да наблюдава работата последните няколко дни от снимките на островите, пише още изданието. За тях са похарчени $ 100 млн. По този начин обаче парите се наливали в местната индустрия, а не в Холивуд.

В статията на Aloha Update призовават читателите си, които са и фенове на звездата да отидат и да го потърсят. Може и да им излезе късметът. "Карибски пирати 4" трябва да излезе по кината през лятото на 2011 година.

Истерия около Джони Деп обхвана и Бургас. Според любителски клип, пуснат в нета, актьорът бил "засечен" във фоайето на гранд хотел "Приморец" в петък вечерта (по същото време, когато е трябвало да бъде на снимачната площадка б.а.). На видеото се вижда човек с шапка приличащ на Деп, който влиза в хотела. В следващия момент някакъв мъж (според авторът на клипа бодигарт на актъора б.а.) тръгва към камерата и поставя ръка на обектива. Авторът на клипа обаче не пояснява дали е "спипал" Джони Деп след концерта на "The Prodigy" в хотела или преди това.

Остава загадка как звездата е успял да се "промуши" през митническата проверка на летището във Варна (там кацнаха музикантите от "The Prodigy" и според версията Деп е летят с тях б.а.) и да остане незабелязан? И кой се е снимал на негово място в продължението на "Карибски пирати", докато той уж се е разхождал инкогнито в Бургас?

Безспорен факт е обаче, че мълвата за появата му в града предизвика интерес, макар и за кратко. Меломаните, дошли на "Spirit of Burgas" обаче не се вълнуваха от холивудската звезда, а от бандите, които свириха на седемте сцени.

Следващият път, когато звездата "дойде" у нас световните таблоиди сигурно ще изкарат серия от снимки за посещението му тук. Защото сега "идването му" си остана инкогнито като него самия.