protegnati_race

protegnati_race

Кабинет за социална превенция в Поморие прояви на малолетни и непълнолетни при община Поморие. В кабинета работят членовете на комисията и обществени възпитатели – юрист, педагози, социални работници, както и други специалисти при необходимост, в ежедневни дружества от 17:00 до 19:00 часа.

Тяхната основна цел е да дават компетентна информация и да оказват подкрепа на родители, относно проблемите, свързани с отглеждането и възпитанието на децата им, при социални и психологически кризи в семействата, на деца и младежи, които имат проблеми у дома или в училище, срещат затруднения при общуването, на учители – по проблемите на детско-юношеската възраст, превенция на агресивно поведение, работа с деца в риск.

Кабинетът се помещава на улица "Солна" №  15, I етаж, в сградата на "Пансионата". Всички услуги на Кабинета по социална превенция и на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни са напълно безплатни. При необходимост от допълнителна информация: тел.0596/ 2-25-08 или 0882420034 – Дияна Калчева – секретар на МКБППМН.