DSC_3203

DSC_3203

Кандидати за "Къртицата" избират между Лолова и Пищова

Участниците бяха препитвани на групи от по 10 човека. Застанали в кръг те трябваше да избират измежду портрети на известни личности, които им показват и да се аргументират, защо. Привечер с една от последните групи пред журито влезе и Христо Бардуков - бивш общински съветник от Созопол (на снимката горе). Той посочи портрета на Татяна Лолова." Актрисата Татяна Лолова за мен е олицетворение на смях, а смехът е здраве", аргументира се Бардуков.

След като преминат през няколко игри, които екипа на психоложката Ани Владимирова им постави, избраните биват допускани до индивидуално събеседване.DSC_3177

"Къртицата" е нова телевизионна игра, която съчетава в себе си особеностите на познатите вече "Сървайвър" и "Биг брадър". На едно място за три месеца ще бъдат събрани девет известни личности и още толкова участници, избрани на кастингите в страната. Те трябва да са атрактивни, донякъде силови типажи, за да се впишат в концепцията на играта.DSC_3170 Сценарият за българския вариант е адаптиран от Николай Николов.

Първите сигурни участници, които ще влязат в шоуто са Азис, Николета Лозанова и Деян Донков. Водят се преговори с Жан Клод Ван Дан и с Пламен Дишков - Кела, издадоха организаторите. Началото на "Къртицата" ще бъде дадено в края на март. Реалито ще продължи три месеца. Всяка седмица ще бъде връчвана награда от 5 000 лева на някой зрител. Победителят ще си тръгне с 250 000 лева.

Кастингът в Бургас продължава и утре - 16-ти февруари.

Текст Десислава Георгиева

Снимки Лина Главинова